SUPERBOMBA! Mr. Pink a devenit patronul lui AC Milan! Iubitul Monicai Gabor a cumparat actiunile chiar de la Silvio Berlusconi!

Mr. Pink, fostul iubit al Monicai Gabor, ar fi devenit actionarul majoritar al legendarului club AC Milan, pentru o jumatate de miliard de euro!
monica columbeanu
Lovitura incredibila data de omul de afaceri chinez Mr. Pink, fostul iubit al Monicai Gabor. Avocatul sau a anuntat ca Mr. Pink a achizitionat pachetul majoritar de actiuni de la AC Milan, cumparandu-l de la magnatul italian Silvio Berlusconi. “Felicitari lui Mr. Pink pentru ca a semnat contractul cu fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, prin care a devenit actionar majoritar la AC Milan”, au spus apropiatii iubitului Monicai Gabor!

Presa italiana scrisese zilele trecute ca Berlusconi a semnat un acord pentru vanzarea unui sfert din actiunile detinute, in schimbul a 250 de milioane de euro, catre un om de afaceri thailandez, Bee Taechabuol.

loading...
Daca Mr. Pink a devenit actionar majoritar, inseamna ca a cumparat minim 51% din actiunile clubului, adica a platit peste o jumatate de miliard de euro pentru a deveni patronul lui AC Milan! Mr. Pink si Monica Gabor sunt impreuna de trei ani de zile, dar exista zvonuri ca s-au despartit acum cateva luni, infirmate de fostul fotomodel.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro