Suspiciunile au inceput sa apara! Simona Halep, supusa la teste antidoping

Simona Halep a fost tinta suspiciunilor in 2014, dupa ce cariera sportiva a tenismenei a cunoscut o ascensiune fulminanta in anul precedent. In 2014, urcarea Simonei Halep in clasamentul WTA, care a fost o continuare a celei din 2013, nu a scapat de monitorizarea atenta a Federatiei Internationale de Tenis, informeaza zoarulring.ro.
simona halep
In 2014, Simona Halep nu a castigat decat doua turnee, la Doha si la Bucuresti, iar ascensiunea ei in clasamentul WTA a fost fulminanta, ea intrand pentru prima data in Top 10.
Din acest motiv, Simona Halep a fost atent monitorizata de cei din conducerea WTA si a fost supusa la numeroase controale antidoping, in decursul anului trecut.
”Multa lume se intreaba despre controalele antidoping din tenis. Va spun ca sunt la fel de dese ca in toate sporturile. Din cate stiu, Simona a fost printre cele mai controlate, daca nu cea mai controlata dintre toate tenismenele in 2014. A facut destule teste antidoping pentru a nu plana niciun fel de suspiciuni asupra ei”, a declarat, pentru ”ring”, presedintele FRT, George Cosac.
Simona Halep, liderul cursei spre Turneul Campioanelor, iar in 2015, a ajuns la un record de 19 de victorii si o singura infrangere in circuitul WTA. Romanca este jucatoarea cu al doilea cel mai bun start de sezon din ultimii 10 ani.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro