Ti-i mai amintesti pe Cristina si Andrei de la „Mireasa pentru fiul meu”? Ce s-a intamplat cu relatia lor

Au format unul dintre cele mai iubite cupluri din casa „Mireasa pentru fiul meu”, s-au casatorit civil in marea finala din sezonul III, iar acum se pregatesc pentru nunta. Cristina si Andrei, fosti concurenti al celui mai urmarit show matrimonial din Romania, demonstreaza ca emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” chiar schimba vieti.

Au venit in casa MPFM ca sa-si intalneasca sufletul pereche si au reusit! Cristina si Andrei sunt si acum impreuna si, chiar daca relatia lor de iubire a cunoscut si coborasuri, sentimentele care-i leaga s-au dovedit mai puternice decat orice neintelegere. In prezent, se pregatesc pentru nunta fratelui mai mare al lui Andrei, iar dupa marele eveniment vor incepe pregatirile pentru propria casatorie religioasa.

loading...
„Nunta o facem peste doi ani. Mai asteptam pentru ca este nunta fratelui sau (n.r.- fratele lui Andrei) si cedam pentru ca el este mai mare”, declarat Cristina la „Star Magazin”, de la Antena Stars. Pana atunci va aratam cea mai recenta imagine publicata pe Internet cu cei doi fosti concurenti de la „Mireasa pentru fiul meu”, in care apar alaturi de animalul lor de companie. Simpatici, nu?

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro