Andrada e istorie! Pe cine a pus ochii Radu de la „Mireasa pentru fiul meu”: „E chimie intre noi!”

Andrada si Radu de la „Mireasa pentru fiul meu” nu mai formeaza un cuplu, iar concurentul a pus deja ochii pe altcineva! Aceasta veste a facut-o pe Andrada sa izbucneasca in plans.


Andrada si Radu s-au despartit si pare sa nu mai existe cale de impacare intre ei doi. Cei doi concurenti de la „Mireasa pentru fiul meu” au avut ocazia de a petrece doua zile la mare, dar in loc sa se bucure de aceste momente, cei doi au stat certati. Mai mult, Radu ar vrea sa o cunoasca mai bine pe Bianca Roman, una dintre ispitele de pe „Insula Iubirii”, ceea ce a intristat-o teribil pe Andrada.
„Nu mai suntem un cuplu. Am mers la mare separat. Aia nu a fost distractie acolo. Mie imi place de Bianca, de ispita. E chimie intre noi. As vrea sa o cunosc mai bine. Eu am vorbit cat se poate de serios. Sunt indiferent in ceea ce o priveste pe Andrada”, a declarat Radu, sambata, la „Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

„Nu mai vreau sa mai vorbesc acum. Singurele persoane la care m-as putea descarca acum sunt mama si sora mea”, a spus Andrada cu ochii in lacrimi.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro