Delia si-a luat casa de 1,4 milioane de euro! Prietenii spun ca s-ar pune la adapost in caz de divort! Detalii aici!

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din tara, dar si una dintre vedetele care produc extrem de multi bani.
delia 3
A scos pana acum HIT dupa HIT si este si una dintre cele mai longevive jurate de la X Factor, iar aceste lucruri se traduc in sume frumusele pe care ea le incaseaza.

loading...
Este casatorita si mereu a pozat ca o fericita in casnicie, dar se pare ca lucrurile nu sunt chiar atat de roz. Surse din anturajul Deliei au povestit ca ea si cu Razvan au avut divergente de-a lungul timpului si ca ea a inceput sa isi ia masuri de precautie. De curand, Delia si-a achizitionat un penthouse de 400 de mp in zona Aviatiei si a platit pentru el 1,4 milioane de euro. „Delia si Razvan au unde sa stea, altul ar fi motivul pentru care ea vrea si o alta casa, doar a ei. Ca in orice relatie, exista si momente in care lucrurile nu se vad tocmai roz si intr-o astfel de situatie i-a venit ideea unei investitii proprii. Ea vrea sa aiba, in sfarsit, o locuinta pe numele ei, pe care sa nu fie obligata sa o imparta in cazul unui divort. Nu ia in calcul o despartire, e ultimul lucru pe care si l-ar dori, e doar prudenta”, sustin apropiatii artistei, noteaza cei de la ziarulring.ro


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro