Un prieten a facut dezvaluiri uluitoare! De ce a murit Claudiu Toader, fostul concurent de la “Romanii au talent”: “A baut…”

Informatii halucinante ies la iveala in ceea ce privestea moartea tanarului concurent de la „Romanii au Talent”.

Claudiu Constantin Toader avea doar 30 de ani atunci cand a fost gasit mort in cada de fratele sau. Multi au pus aceste eveniment nefericit pe fondul consumului de alcool, dar un prieten foarte apropiat al fostului concurent de la „Romanii au Talent” face dezvaluiri uluitoare.

Familia si prietenii tanarului sunt inca in stare de soc. El a fost gasit de fratele lui geaman, in propriul apartament. Inainte de nefericitul eveniment, in urma cu doar cateva saptamani, bucatarul s-a lovit foarte tare la cap, atunci cand a incercat sa se arunce intr-o piscina pentru a se racori.

loading...
“A avut accidentul de la piscina, cand s-a lovit la cap si, dupa ce a iesit in oras, a ajuns la 4.00 dimineata acasa. Baie fierbinte si aia a fost. A fost gasit de fratele sau in cada, cel care a chemat Salvarea. Dupa cateva resucitari a revenit la viata si a fost constient cam 20 de minute, dupa care a murit. O ora l-au resucitat medicii, dar din pacate, degeaba. Toti au spus ca s-a intamplat asta de la bautura si alte chestii de genul asta, insa nu e adevarat, eu l-am cunoscut foarte bine. Poate a baut in timp ce lua medicamente, dar nu consuma droguri!”, ne-a spus un prieten al concurentului de la „Romanii au Talent”.

Pe alta parte, George, fratele tanarului, a spus de mai multe ori ca medicii de la Institutul National de Medicina Legala nu au gasit urme de alcool sau droguri in sangele lui Claudiu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro