Schimbare la ”Un Show Pacatos”! Ce se intampla cu emisiunea lui Dan Capatos

BOMBA in televiziune! De saptamana viitoare, odata cu revenirea pe micile ecrane cu un nou sezon al celei mai tari emisiuni de noapte, ”Un show pacatos”, Dan Capatos a pregatit o surpriza de proportii telespectatorilor, emisiunea suferind schimbiari importante.
dan capatos
Mai exact, Daniela Crudu – dupa ce a fost ”delegata” la emisiunea ”Burlacita” -se intoarce, dar va avea un dublu rol: cel de asistenta ”pacatoasa” si de reporter special, frumoasa bruneta fiind, in viitor, ”responsabila” cu ”scormonitul” in viata vedetelor.

loading...
Si, pentru ca Dan Capatos avea nevoie de asistente TV cat mai pacatoase, prezentatorul emisiunii nu s-a putut decide pentru una singura, asa ca se va bucura de doua domnisoare superbe care ii vor tine companie Danielei, in platou.
loredana chivu 2
Asa ca, de luni, le vom vedea la ”Un show pacatos” si pe frumoasa Ana Mocanu, dar si pe…. Loredana Chivu, blondina revenind la emisiunea care a facut-o celebra.

In prima editie a noului sezon, “Un show pacatos” va difuza imagini necenzurate, de la botezul Rosei Alexandra, fiica cea mica a lui Pepe, eveniment care se anunta grandios. De asemenea, una dintre invitatele emisiunii va fi Andreea Balan, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, din 12 septembrie, in calitate de jurata, la “Te cunosc de undeva!”.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro