Simona Halep, intalnire secreta cu un milionar celebru! Au luat masa impreuna si au discutat despre viitor!

La doar o zi distanta, dupa ce a revenit in tara din Statele Unite ale Americii, unde a participat la turneul US Open, pierzand in semifinale in fata italiencei Flavia Penetta, Simona Halep a fost invitata la masa de un celebru milionar de la noi. Evident, Spynews.ro a aflat toate detaliile discutiilor pe care cei doi au vrut sa le pastreze secrete.
simona halep
Astfel, conform informatiilor noastre, Ion Tiriac i-ar fi spus Simonei ca trebuie sa uite repede de turneul din America unde a pierdut in semifinale si sa se gandeasca la Turneul Campioanelor de la Singapore.

loading...
Tiriac si Halep au discutat si despre posibilitatea ca Halep sa continue sa se pregateasca cu australianul Darren Cahill, tenismena romanca nefiind convinsa ca si-ar dori sa ramana la acelasi antrenor. Desemnata drept ”devoratoarea de antrenori” pe care-i schimba dupa ”modelul Gigi Becali”, Halep, dupa discutia pe care a avut-o cu fostul mare tenismen Ion Tiriac, se pare caa luat decizia sa ramana alaturi de Darren Cahill si de Razvan Sabau.
Cea de-a doua parte a discutiilor pe care cei doi le-au avut au fost legate de afaceri, Ion Tiriac fiind un exemplu in domeniu pentru tanara tenismena. Mai exact, Tiriac ar fi discutat si despre anumite chestiuni de marketing pe care ea ar trebui sa le faca impreuna cu Virginia Ruzici, managerul ei, dar si despre implicarea intr-o serie de proiecte foarte interesante, atat timp ca timpul i-o va permite.

Ca se numesc Firicel Tomay, Victor Ionita, Wim Fissette, Daniel Dobre si enumerarea poate continua, cu totii au lucrat in staff-ul Simonei Halep, ca antrenori. Pe majoritatea, Halep i-a concediat la un anume moment, apeland la o modalitate aparte: prin sms. De asta data Simona, indrumata de Ion Tiriac, pare sa se fi decis asupra antrenorului, acesta putand, in sfarsit, sa stea linistit. Nu va primi nici un sms de

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro