Carla’s Dreams – Te rog (videoclip)

Trupa Carla’s Dreams revine in atentia publicului cu videoclipul piesei „Te rog“. Totodata, Inna apare in noul clip al basarabenilor.
Carlas Dreams
Basarabenii de la Carla’s Dreams au lansat videoclipul piesei „Te rog“, versurile fiind compuse de membrii trupei, in timp ce de productia s-au ocupat Alex Cotoi, Marcel Botezan si Sebastian Barac. Videoclipul a fost filmat in Chisinau, regia apartinand lui Roman Burlaca, in timp ce regizor secund a fost Matei Dima si DOP George Secrieru si Bogdan Daragiu. In noul videoclip Carla’s Dreams apare si Inna, ea fiind vocea care se aude pe bridge-ul piesei.

loading...
Nonconformistii Carla’s Dreams ajung din nou in sufletele romanilor cu o noua piesa de suflet, puternica, dupa colaborari de zile mari cu Inna, pentru piesa „P.O.H.U.I“, si cu Loredana Groza pentru piesa „Lumea ta“, dar si cu Delia pentru melodia „Cum ne noi“. Tot Carla’s Dreams au compus si super hitul „Da, mama“, piesa intepretata de Delia. Compozitiile „Cum ne noi“ si „Da, mama“ au avut, de altfel, rezultate uimitoare in topurile radio si TV din Romania, dar si pe YouTube, unde au acumulat aproape 60 de milioane de vizualizari.

„Carla’s Dreams sunt niste artisti cu care ma inteleg foarte bine, sunt speciali si deosebiti in peisajul muzical romanesc“, marturisea Delia la lansarea piesei „Cum ne noi“. Cu identitatea nedezvaluita, mereu cu fata acoperita, mesaje puternice transmise prin piese, basarebenii de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scena la fiecare concert pe care il sustin.

sursa: adev.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro