Inainte sa moara, Paula Iacob a lansat un atac extrem de dur la adresa Mihaelei Radulescu. “E obisnuita cu parasuta!”

Paula Iacob a fost una dintre contestaterela Mihaelei Radulescu. La inceputul anului 2015, avocata a lansat un atac dur la adresa vedetei si a spus despre aceasta ca este lipsita de romantism.
mihaela radulescu
La inceputul lui 2015, Paula Iacob a avut o reactie dura la adresa Mihaelei Radulescu. Cunoscuta avocata a vorbit despre relatia pe care fosta iubita a lui Stefan Banica junior o are cu Felix Baumghartner, cel care a devenit cunoscut dupa ce a realizat un salt cu parasuta din spatiu.

loading...
Iacob nu a menajat-o pe jurata de la “Romanii au Talent” si a spus despre aceasta ca este lipsita de romantism. “Opinia mea despre Mihaela Radulescu este ca nu face parte din categoria femeilor care pun pret pe o relatie. Romantismul, iubirea, nu fac parte din comportamentul ei. Ii place ca este cu cineva cu un nume mare. E obisnuita cu parasuta!”, a declarat avocata in cadrul unei emisiuni tv.

Trupul neinsufletit al Paulei Iacob a fost depus la capela cimitirului Bellu din Capitala, iar joi, in acelasi loc, avocata va fi inmormantata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro