Alexandra Stan, gafa uriasa! „As fi donat sange pentru victime dar eram in acea perioada a lunii”!

Alexandra Stan a avut un exces de sinceritate in momentul in care a fost intrebata in legatura cu subiectul victimelor din Colectiv.
alexandra stan
Alexandra Stan a marturisit ca a participat la ajutorarea supravietutorilor din clubul Colectiv prin cateva share-uri pe pagina ei de Facebook. Ar fi facut mai mult, insa era… la menstruatie.

loading...
„Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, am share-uit si eu pe pagina mea de Facebook. Imi doresc ca oamenii sa doneze cat mai mult sange. Eu nu pot pentru ca sunt in acea perioada a lunii, altfel as fi facut-o”, a marturisit Alexandra Stan, zambind pentru Kanal D.

Din punct de vedere medical, Alexandra are dreptate, insa pentru o vedeta la nivelul ei, declaratia poate fi catalogata drept o gafa uriasa. Probabil ca e de inteles, daca ne gandim ca totusi Alexandra a fost intervievata chiar la iesirea de la tribunal, unde zilele trecute a avut o noua infatisare impotriva fostului ei impresar, Marcel Prodan, pe care-l acuza ca a batut-o. Alexandra se afla inca sub influenta acelui moment si nu si-a dat seama de ce a spus decat atunci cand a fost prea tarziu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro