De ce nu vorbeste Adi Despot? Raspunsul este SOCANT

Lumea vuieste! Da, si Adrian Despot, solistul de la Vita de Vie a fost in fatidica noapte de vineri spre sambata in clubul Colectiv! Da, a asistat ingrozit la incendiu care a rapit deja 31 de vieti! Da, a fost si el ars. Dar nu vorbeste, nu spune nimic public chiar daca a fost vazut de oamenii stransi acolo ducand o lupta disperata pentru a-i salva pe altii.
adi despot
Ranit, Adi Despot a fost vazut, in public, ultima oara, urland dupa ajutor. Cara oameni afara din clubul Colectiv chiar daca avea si el rani, probabil, sub crusta de funingine care il acoperea din cap pana-n picioare. Erau mai usoare, iar el nu s-a mai gandit la sine, chiar daca arsurile ii chinuiau mainile si fata. Si a luptat impotriva flacarilor pentru a salva oameni pe care nu ii cunostea, alaturi de alti amici de-ai sai. Acum insa, tace! De ce tace se intreaba toata lumea. Motivul, ne-a explicat, in exclusivitate, unul dintre cei care il cunoaste si care a mai vorbit cu el de atunci, este unul legat de aversiunea lui de a se expune mediatic. Nu se simte erou, ci victima, ne-a spus cel care il cunoaste pe liderul trupei Vita de Vie.

loading...
E revoltat, ne-a spus tot el, pentru ca s-a petrecut o asemenea tragedie si ca nu a putut face mai mult. Sufera si vrea liniste, nu poate vorbi despre momentele in care a privit Apocalipsa in ochi si nici nu vrea sa isi aminteasca cum a incercat sa goneasca moartea de langa oamenii pe care i-a tarat afara din clubul in care demonii focului s-au dezlantuit cu atat de multa cruzime si au inghitit, nesatuli, 32 de suflete si au facut alte sute de victime. Iar cand spunem sute, o spunem desi stim ca acum mai sunt internati 135 de oameni… Dar acestia au familii, prieteni. Iar toti, spune amicul lui Depot, sunt vazuti de Adi ca victime. Si, din pacate, are atat de multa dreptate…
Ultimul bilant al incendiului de vineri seara din Club Colectiv arata 32 de persoane decedate si 135 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitala. Vineri seara, clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”. Printre cele 32 de persoane decedate se afla si doi dintre membrii trupei, si anume chitaristul Vlad Telea si chitaristul Mihai Alexandru, in timp ce solistul Andrei Galut este in stare critica.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro