INNA se apuca de un sport PERICULOS! Vezi ce alta vedeta o asteapta pe artista la antrenamente!

Inna s-a hotarat sa intre intr-o lume destinata aproape exclusiv barbatilor are ca are de gand sa se apuce de un sport…periculos. Artista este asteptata la antrenamente chiar de catrecampionul Mihai Leu!
inna4
Campionul roman este prieten cu Inna de mult timp, ei colaborand atat pe plan profesional, dar dezvoltand si o relatie puternica pe plan personal. Asa se explica de ce artista a plecat urechile la rugaminteile lui Mihai Leu, care a tot insistat sa o initieze in box, pentru ca, spunea el, e un sport numai bun pentru a o tine in forma si pentru a fi pregatita sa se apere, in caz de nevoie!

loading...
La inceput Inna nu a fost asa de incantata de idee, desi ii placea „sa priveasca” dar dupa ce s-a mai gandit putin, s-ar fi hotarat sa vina la antrenamente.

„De multe ori i-am povestit despre sportul pe care l-am practicat si care pot spune ca m-a consacrat. S-a aratat de fiecare data fascinata de box, asa ca, i-am propus sa vina la cateva antrenamente de initiere. I-am comandat chiar si un echipament adecvat. Eu sper din suflet sa ii placa foarte mult si sa ajunga sa vina periodic la sala”, a povestit campionul roman la sportul cu manusi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro