Nicoleta Luciu, in suferinta de cand a aflat de tragedia din Colectiv

Nicoleta Luciu se afla la Miercurea Ciuc, udne s-a mutat cu familia de cateva luni, insa este la curent cu tot ce se intampla in Capitala. Vedeta sufera de cand a aflat de moartea celor 32 de persoane din clubul Colectiv.

Nicoleta Luciu este casatorita cu milionar Zsolt Csergo, iar impreuna au o familie frumoasa, caci au patru copii care le minuneaza viata. Tripletii Kim, Kevin ?i Karoly, dar si Zsolt Jr. sunt cele mai importante fiinte pentru vedeta TV si nu isi vedeta viata fara ei.

loading...
Vedeta TV a declarat pentru Cancan.ro ca este socata de ceea ce s-a intamplat in clubul Colectiv si spera ca cei vinovati sa fie pedepsiti pentru moartea celor 32 de tineri care au pierit in mod inexplicabil.

Nicoleta Luciu este solidara cu familiile celor care au murit. „Nici acum nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva. E genul de eveniment tragic pe care il vezi doar in filme. Nu te gandesti vreodata ca se poate intampla la tine in tara. Puteau fi copiii mei, ai tai, ai oricui. Cei care sufera acum sunt parintii. E groaznic. Stii care e problema, ca toate cluburile din Romania sunt asa. Oricand se poate intampla acest lucru.”, a declarat Nicoleta Luciu

Vineri, 30 noiembrie, in clubul Colectiv a izbucnit un incendiu care in doar cateva minute s-a extins in toata locatia. 400 de oameni se aflau in incinta, dintre care 145 sunt grav raniti la spital, iar 32 au murit.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro