Nimeni nu stia ASTA despre Simona Halep! S-a aflat informatii uluitoare despre cum este TERORIZATA sportiva

Simona Halep (nr 2 WTA) este nu doar cea mai valoroasa jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile, dar este si cea mai bine clasata din punct de vedere financiar. Constanteanca a castigat doar din tenis, peste 10.00000 de dolari, suma la care se adauga si alte cateva milioane din reclame publicitare.
simona halep
Stere, tatal Simonei Halep, este, cu adevarat, o ”mana de fier” in casa. Spynews.ro a aflat dintr-o sursa apropiata Simonei Halep ca tatal jucatoarei este cel care-i dirijeaza fiecare dolar castigat si fiecare pas pe care ea il face in tenis sau in viata personala. Inclusiv alegerea antrenorului Darren Cahill s-ar fi facut dupa o discutie in familie.

loading...
„Tatal ei a facut eforturi pentru ea nestiute din punct de vedere financiar. De aceea, niodata Simona nu iese din cuvantul tatalui. Ce spune el este sfant. El dirijeaza totul. Este si o chestiune specfica familiilor de aromani, unde barbatul are suprematie totala. Toate calculele financiare trec pe la tatal ei. Si viitoarele investitii daca vor fi facute, tot cu acceptul tatalui se vor face. Este un om care ii vrea binele fetei lui pentru ca stie cata munca a stat in spatele reusitelor ei. Si cat sacrificiu.Stere este un om foarte echilibrat si cumpatat in tot ceea ce face.De aceea, se gandeste foarte bine la viitorul fetei lui, mai ales dupa ce Simona nu va mai avea treaba cu lumea tenisului”, a precizat sursa Spynews.ro.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro