Unul dintre cei mai cunoscuti DJ din lume ia o decizie RADICALA dupa tragedia din Colectiv

Cunoscutul DJ Markus Schulz se declara profund afectat de vestile privind decesul celor 29 de tineri in clubul Colectiv din Bucuresti, in urma unui teribil incendiu si va renunta la efectele pirotehnice in spectacolele sale.
MARKUS SCHULZ
„Sunt foarte afectat de vestile tragice din Romania, unde 27 de tineri au murit si peste 200 au fost raniti din cauza unui foc izbucnit la un club.

Cand iesi in oras, cel mai important este sa fii in siguranta. Uneori, cea mai buna experienta despre scena se refera la depanarea amintirilor cu prietenii si familia, in urmatoarea dimineata.

loading...
Din pacate, evenimentul din Bucuresti este doar un mic exemplu despre ceea ce trebuie schimbat, in spiritul sigurantei.

De acum incolo, voi interzice folosirea oricaror flacari, artificii, mici sau mari, in show-urile mele. Jobul meu este sa-i distrez pe altii, dar muzica depaseste ca intensitate orice efect vizual.

Trebuie sa ne asumam cu totii responsabilitatea pentru siguranta fanilor nostri. Condoleante pentru familiile celor decedati si putere pentru cei raniti.

Haideti sa ne unim si sa schimbam totul in mai bine!

Cu dragoste, Markus”, a scris Markus Schulz pe Facebook, alaturi de o fotografie cu drapelul romanesc, arborat in berna. Pana acum, postarea DJ-ului a adunat peste 10.000 de likeuri si 2.000 de distribuiri.

sursa: gandul.info

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro