Alin Ionescu a recunoscut ca o insala pe Cristina Spatar? „Viata nu e facuta din povesti!”

Alin Ionescu a fost surprins, in ultima perioada, petrecandu-si noptile alaturi de alte femei si, de aici pana la aparitia barfelor, conform carora ii este infidel sotiei sale, Cristina Spatar, a fost un singur pas.
cristina spatar
Acum, cand a fost blamat pentru faptul ca ar insela-o, afaceristul a reactionat suspicios, dupa ce a primit un comentariu malitios pe un site de socializare.

loading...
„Am vazut-o pe sotioara ta la TV. Este trista pentru ca umbli aiurea in loc sa stai alaturi de familie. Mi-e mila de aceasta femeie delicata si sensibila. Cum poti sa-i faci asta?”, este comentariul care l-a facut pe Alin Ionescu sa raspunda acuzatiilor.

„Nu judecati ce nu cunoasteti! Viata nu e facuta din povesti! Un om destept crede jumatate din ce aude, un intelept stie care e jumatatea”, a replicat Alin Ionescu.

Cristina Spatar sustine ca are o relatie frumoasa cu sotul ei, Alin, in ciuda speculatiilor din presa tabloida cum ca acesta ar insela-o. Artista spune ca acesta sustine ca este vorba numai despre relatii de afaceri. Intrebata despre imaginile in care sotul ei este surprins alaturi de alte femei, artista a marturisit ca au existat discutii intre ea si sotul ei pe aceasta tema. Cantareata a spus ca acesta a asigurat-o ca este vorba numai despre afaceri.

„Ma lasa sa cant. El nu ma lauda niciodata si nu-mi da satisfactie. Daca ii place, nu zice nimic. Daca nu-i place, ma critica. Niciodata nu ma lauda sa-mi dea satisfactie. Asa e felul lui. El si „te iubesc”-ul asta il spune foarte rar. Suntem bine, chiar daca se scriu tot felul de chestii. As putea sa ies si eu cu diversi, dar nu vreau. Eu ma ocup de copii, stau acasa. Mie imi place sa fiu cu copiii mei acasa. L-am intrebat o data despre o doamna si mi-a spus ca era la o masa de afaceri cu sotul acesteia. Mi-a spus ca partenerul acesteia a plecat la masina sa ia niste pliante si in timpul acela l-au fotografiat”, a declara Cristina Spatar la „Star Matinal”, la Antena Stars.
Ulterior, in timpul unui interviu acordat recent, Cristina Spatar a fost pusa in fata faptului implinit si a declarat ca in ultima vreme, Alin Ionescu a devenit nervos.

„Nu stiu ce sa-ti raspund. Nu e usor sa vezi zi de zi ca sotul tau ia masa cu alte doamne. Am inteles ca toate aceste femei sunt femei de afaceri. Nu stiu ce sa cred, incerc sa am incredere in el in continuare. E mai nervos asa si ridica tonul. Important e ca sotia sa fie toleranta, sa-l primeasca cu zambetul pe buze. Intr-o casnicie cred ca ambele parti trebuie sa lase cate putin, acum nu stiu daca in cazul meu ar trebui sa las ceva”, a marturisit Cristina Spatar, la Antena Stars.

Cristina Spatar a devenit cunoscuta datorita pieselor sale R&B, datorita carora a fost numita regina acestui gen muzical. Vedeta s-a implinit si personal alaturi de omul de afaceri Alin Ionescu, cel cu care are doi copii minunati.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro