Bianca Lapuste si fiica ei, in straie de sarbatoare! Imagine emotionanta

Bianca Lapuste, sotia lui Marius Moga, sarbatoreste ca orice roman veritabil ziua nationala a tarii. Ea si fiica sa, le-au oferit internautilor o imagine emotionanta.
marius moga
Cele doua s-au imbracat in haine traditionale, iar Bianca isi strange fiica cu foc la piept. Ele si-au asortat baticul, iar jurnalista a tinut sa ii aminteasca sotului ei cat de mult inseamna pentru ea. „La multi ani, tara mea de suflet, Romania! Au trecut doi ani de cand l-am cunoscut, pur intamplator, pe omul care mi-a schimbat viata si mi-a daruit minunea din bratele mele. Zambesc cu sufletul! Sunt mandra de familia mea”, a scris Bianca Lapuste pe pagina unui site de socializare.

loading...
Relatia dintre Marius Moga si Bianca Lapuste a mers pe repede-nainte. Cei doi s-au cununat civil anul acesta, pe 6 iulie, la aproape un an de cand s-au cunoscut.

Marius Moga si-a facut publica relatia cu tanara in cadrul unei emsiuni „Vocea Romaniei”, cand a anuntat ca s-a logodit cu Bianca. Aceasta este 12 ani mai tanara decat sotul ei si a fost, ani buni, corespondent al Stirilor Pro TV din Iasi.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro