Cum arata Anda Adam in realitate, cand nu sunt camere de filmat prin preajma! Cantareata care abia a nascut are cateva kilograme in plus, cearcane si fata obosita

Anda Adam a nascut de mai bine de o luna, iar semnele sarcinii inca se mai vad! Cantareata a dat jos cateva kilograme, insa nu suficiente pentru a arata asa cum isi doreste ea, supla si sexy!
anda adam2
In ultimele imagini in care a aparut Anda Adam, cantareata s-a prezentat ca o adevarata diva. Totusi, in realitate, fara camere prin preajma, blondina este departe de cea de pe micul ecran. Ea arata exact ca o femeie care a nascut de curand, nu a putut sa isi estompeze cearcanele sau sa isi ascunda fundul si burta, indiferent de felul in care s-a aranjat.

loading...
De altfel, paparazzii au surprins-o pe vedeta, zilele trecute, in mall, intr-o ipostaza care nu o onoreaza. Imbracata lejer, in pantaloni si bluza sport, de culoare gri, un pic cam lalai, pentru a-i ascunde kilogramele in plus, si o geaca de fas, in combinatie cu o pereche de bascheti de fite, Anda era un pic cam implinita, in plus, dadea senzatia ca se cam neglijeaza.

Initial, cantareata a purtat ochelari de soare la cumparaturi, probabil pentru a nu lasa sa i se observe urmele oboselii acumulate in aceasta perioada postnatala. Ea s-a tot uitat pe la cateva produse vestimentare din colectiile noi, insa, dupa o ora de cautat, nu s-a decis sa achizitioneze nimic.

Apoi, spre suprinderea celor aflati in apropierea ei, artista a renuntat la ochelari si a continuat periplul prin magazine. Machiata foarte putin, Anda Adam parea o cu totul alta persoana, banala, nicidecum sexy, cu fata palida si ochii plini de cearcane.

Cantareata a studiat hainutele de bebelusi, a pus mana pe niste salopete si body-uri de copii,si, incantata, le-a cumparat pe toate. Pe urma, multumita de ce isi luase in pungi, a plecat spre casa, unde o astepta micuta Evelin.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro