Lora a postat imaginea mult asteptata de fani! In ce ipostaza s-a pozat cu Ionut Ghenu: „Sunteti frumosi!”

Lora si Ionut Ghenu, managerul ei, au o relatie extrem de apropiata, deoarece se inteleg bine. Cei doi si-au facut un selfie astazi si au postat imaginea pe internet.
lora
Lora a evitat sa spuna lucrurilor pe nume, dar nici nu s-a ascuns si de fiecare data cand s-a aflat in preajma lui Ionut Ghenu le-a aratat fanilor sai cat de fericita e.

loading...
Cei doi s-au fotografiat astazi si se poate observa cat de apropiati sunt. Fanii au postat comentarii, precum: „Frumosilor! Va pup!”, „O pluti ceva in aer azi” sau „Sunteti frumosi”.

Lora Petrescu si Dan Badea s-au casatorit in vara lui 2012, in cadrul unui eveniment emotionant, in care au plans unul in bratele celuilalt, si-au facut declaratii de amor si au parut mai fericiti ca oricand.
Cei doi au semnat, in octombrie 2014, actele de divort! Astfel, au decis sa mearga pe drumuri separate dupa doi ani de casnicie, presarati cu iubire. Din pacate insa, atat cantareata, cat si actorul nu au reusit sa mai gaseasca o cale de mijloc intre cariera si viata de familie, iar de aici pana la divort a fost un singur pas. Dupa despartirea de Dan Badea, Lora s-a refugiat in bratele managerului ei, Ionut Ghenu, si a recunoscut intr-un final ca se iubesc, dar nu sunt intr-o relatie.

„Ghenu imi da incredere in mine. Are o energie care nu te lasa sa cazi, ceea ce e foarte rar sa nu gasestia asa ceva. Eu nu dau detalii despre ce avem noi, cine si cum face pasii, am invatat sa nu spun detalii intime despre viata mea”, declara Lora, intr-un interviu pentru Un Show Pacatos.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro