Razvan Simon va petrece Sarbatorile fara Lidia Buble?

Razvan Simon isi va petrece Craciunul la munca, alaturi de colegul sau Dani Otil si echipa „X Factor”, in timp ce de Revelion isi doreste foarte mult sa se odihneasca alaturi de familia sa.
razvan si dani
Intr-un interviu acordat de curand, Razvan a evitat complet sa vorbeasca despre planurile pe care le are sau nu cu noua sa iubita, Lidia Buble, de sarbatori.
„Vreau sa dorm mai mult. Vreau sa calatoresc mai mult. Vreau sa-mi duc din nou copiii la Disneyland. De Craciun, Mosul imi viziteaza copiii in fiecare an. Eu nu ma deghizez, pentru ca atunci cand aveam vreo patru ani, l-am recunoscut pe tatal meu in costumul de Mos si am decis sa prelungesc misterul pentru copiii mei”, a spus Razvan pentru Ziarul Ring.

loading...
Dupa ce in presa au aparut informatii conform carora cei doi formeaza un cuplu, cantareata si prezentatorul TV au aparut pentru prima data impreuna, intr-un platou de televiziune. Apoi, tanara a confirmat relatia. La 25 iunie, Razvan Simion a anuntat ca s-a despartit de sotia sa, Diana, dupa 15 ani de mariaj. Cei doi au impreuna doi copii, o fata si un baiat.
lidia buble
Lidia Buble este din Deva, are noua frati si face parte dintr-o familie de penticostali. Dupa colaborarea cu Adi Sina pentru piesa „Noi simtim la fel”, melodia artistei a fost folosita de premierul Victor Ponta in campania electorala in cursa pentru functia de presedinte.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro