Adelina Pestritu si Speak, nunta secreta pe taram american? „Sa fie intr-un ceas bun!”

Zvonurile cum ca Adelina si Speak urmeaza sa faca pasul cel mare anul acesta au impanzit tabloidele autohtone. Departe de ochii curiosilor, tocmai in America, cei doi si-au pus pe jar admiratorii cu un inel… buclucas.
adelina si speak
Intrebarea anului este, cu siguranta, cand va ajunge in fata altarului cuplul Adelina si Speak , iar frumoasa bruneta pare ca deja le-a dat un mic detaliu fanilor ei, printr-o serie de fotografii extrem de comentate.

loading...
Mai exact, aflata in vacanta pentru doua saptamani alaturi de iubitul ei si cativa prieteni, Adelina nu se sfieste sa se fotografieze in orice ipostaza. Ceea ce i-a pus pe jar pe prietenii ei virtuali a fost o fotografie in care a aparut cu un… inel pe mana stanga. Ipoteze care mai de care mai inedite au „explodat” in spatiul virtual, printre care si o nunta secreta pe taram american. „Inel? Ce ne ascunzi, Ade?”, „O sa inteleg un da prin raspunsul tau. N-au fost prea atenti oamenii la detalii de data asta. Ma bucur pentru voi. Sa fie intr-un ceas bun!”, „E cumva o verigheta?”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor de pe un site de socializare. Adelina a lasat loc de interpretari si nu a negat nicio clipa ipoteza unei casatorii, ba chiar s-a fastacit la intrebarile prietenilor sai.


sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro