Anda Adam, IMAGINEA CARE I-A INNEBUNIT pe fani. Cum arata FARA MACHIAJ

Vedeta a devenit pentru prima data mama anul trecut, de sfantul Andrei, cand a nascut o fetita. Anda Adam si Sorin Andrei s-au casatorit in luna iunie, avand in aceeasi zi atat cununia civila, cat si cea religioasa.
anda adam2
Anda a devenit mama pentru prima data, pe data de 30 noiembrie, insa ea si-a revenit imediat la silueta pe care o avea inainte de a ramane insarcinata. Mai mult, cantareata a revenit imediat pe scena, pentru a recupera perioada in care nu a putut sustine concerte. Acum, pentru a putea imbina cariera cu viata de mamica, Anda depune un efort suplimentar, motiv pentru care uneori nu mai are timp sa se machieze pentru o simpla fotografie de Facebook.

loading...
Recent, ea a vrut sa ale arate amicilor virtuali ce aparat nou si-a achizitionat, insa nu s-a sfiit sa apara fara fard si fond de ten. Iar efectul nu a intarziat sa apara: admiratorii i-au spus ca arata extrem de bine fara trucurile cosmetice.

Altfel, la 35 de ani, Anda Adam si-a vazut visul cu ochii. Cantareata a adus pe lume o fetita, pe 30 noiembrie, in ziua Sfantului Andrei. Cu doar cateva saptamani inainte de a o aduce pe lume pe micuta Evelin, Anda a inregistrat o noua piesa muzicala si un videoclip: ”Nu te-am uitat”.
Anda Adam si sotul ei, Sorin, isi doresc o familie numeroasa. La doua zile dupa ce a nascut-o pe Evelin, cantareata a marturisit ca are de gand sa mai faca un copil, in urmatorii doi ani. Vedeta si-a revenit rapid dupa sarcina, avand o silueta de invidiat si s-a si intors la munca destul de repede.


sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro