Andreea Banica s-a pozat TOPLESS! Imaginea care a incendiat internetul in aceasta dimineata

Andreea Banica ii face pe fani sa fie invidiosi! Blonda s-a fotografiat in Thailada, topless, in timp ce noi inghetam de frig in Romania.
andreea banica aaaaaaa
Andreea Banica adora sa incinga imaginatia barbatilor cu formele ei. Desi are 37 de ani, vedeta arata incredibil de bine si ii place sa se pozeze aproape dezbracata.

loading...
In aceasta dimineata, Andreea Banica a postat o imagine pe o retea de socializare in care apare doar in bikini pe un iaht. Blonda a primit atat comentarii pozitive, cat si comentarii negative de la fani: „Cand nu ne mai ajuta vocea, incepem sa ne pozam dezbracate! Rusine voua! Rar mai vezi pe cineva imbracat la tv!”, „Doamne, cat de bine arati! Felicitari!” sau „Ce corp ai, poti sa faci o poza si din fata!”.

Andreea Banica este o cantareata in varsta de 37 de ani care s-a facut cunoscuta la inceputul anilor 2000 facand parte din trupa „Blondy”. Ea este casatorita cu Lucian Mitrea pe care l-a cunoscut la 16 ani si de atunci se iubesc nebuneste. Cei doi s-au casatorit in urma cu opt ani, chiar de aniversarea artistei de 30 de ani. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Sofia in varsta de sase ani.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro