Cati bani a putut sa cheltuiasca Bianca pe haine in America!!! Practic, iubita lui Victor Slav si-a schimbat tot dressingul!

Bianca Dragusanu a revenit din America plina de bagaje. Ca de obicei, frumoasa femeie si-a reinnoit graderoba, cu achizitii de lux, pe care deja le-a purtat pe plaiurile mioritice.
Bianca Dragusanu
Bianca a plecat doua saptamani in vacanta cu iubitul ei, Victor Slav, in New York si Miami. Dincolo de vizitele la punctele turistice sau de relaxarea de pe plaja, roscata nu s-a dezis de felul de a fi si a facut o gramada de cumparaturi, constand in haine, genti si produse de lenjerie intima de fite.

loading...
La intoarcerea in tara, paparazzii au surprins-o pe diva intr-o tinuta extrem de sic, potrivita pentru gerul de afara. Toate produsele erau achizitionate din SUA si au costat o avere. Astfel, geaca de fas bleumarin a costat 700 de euro, cizmele din blana naturala nude au fost cumparate cu 450 de euro, iar geanta, din ultima colectie, i-a scos din buzunar aproximativ 2000 de euro!

Mai mult decat atat, surse apropiate vedetei sustin ca ea a mai facut si ale achizitii importante. “Bianca este o impatimita a cumparaturilor, asa ca a plecat din tara cu doua geamantane si s-a intors cu patru!!! Ea si-a luat o poseta al carei pret a ajuns pe la 1500 de euro, dar si o geanta de la alta firma, din ultima colectie, cu o suma piperata, 3500 de euro”, au dezvaluit prietenele roscatei.

Aceleasi surse mai spun si ca achizitiile nu s-au oprit aici. “Dragusanca, mare amatoare de incaltaminte, si-a mai luat, conform “traditiei”, cateva perechi de pantofi, dar si lenjerie intima, in cantitati industriale. Oricum, si-a schimbat serios dressingul, asa cum face in fiecare an”, au mai povestit apropiatele superbei femei.

Conform acelorasi surse, Bianca ar fi cheltuit in jur de 10.000 de euro numai pentru haine si incaltaminte, in vacanta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro