Florin Calinescu nu pare ca s-a adaptat prea bine la Romanii au talent!

Incepand cu sezonul al saselea, din juriul Romanii au talent face parte si Florin Calinescu, actorul inlocuindu-l, dupa numai un sezon, pe Bebe Cotimanis. Calinescu, de obicei un personaj simpatic si cu mare experienta in televiziune, nu pare ca s-a adaptat prea bine in echipa deja sudata de la masa juriului. Potrivit informatiilor si imaginilor, Florin sta retras tot timpul, in pauze prefera sa stea cu nasul in telefon sau sa citeasca, spre deosebire de colegii sai care vorbesc intre ei, glumesc, isi fac poze sau mananca.
Romanii au talent
Andra si Raduleasca sunt foarte solicitate de fani. Toata lumea vrea sa faca poze cu ele sau sa le smulga un autograf. In pauze, Calinescu sta incruntat, isi pune ochelarii de citit si nu mai baga nimic si pe nimeni in seama. Se uita pe telefon, tasteaza, da telefoane sau pur si simplu citeste niste hartii pe care le are pe pupitru. In tot acest timp, colegii lui de la masa juriului au cu totul si cu totul alte activitati: li se retuseaza machiajul, glumesc, rad, isi fac poze, mananca si discuta cu ceilalti colegi din echipa de productie.

loading...
Nici in timpul filmarilor Calinescu nu este prea vorbaret. Noul jurat comenteaza rar, de cele mai multe ori prefera sa ofere raspunsuri foarte scurte: „A fost bine”, „A fost ok”, „Mi-a placut” sau „Nu mi-a placut”. In putinele ocazii in care alege sa dea un raspuns mai elaborat si sa comenteze prestatiile concurentilor foloseste fraze lungi, da exemple din literatura si din alte domenii, de cele mai multe ori fiind nevoie de cunostinte solide de cultura generala pentru a prinde glumele sau a intelege ce vrea Florin sa spuna.

Duminica, in cea de-a doua zi de preselectii a showului de talente de la Bucuresti, filmarile au inceput cu mare intarziere, ne-a scris un cititor. Organizatorii anuntasera peste tot ca spectatorii si sustinatorii concurentilor trebuie sa se prezinte la Palatul Copiilor la ora 11. Filmarile au inceput cu trei ore intarziere, abia dupa ora 14, timp in care mai toata lumea isi pierduse rabdarea. Intr-un final, spectatorilor li s-a permis accesul in sala. In culise era voie buna, Andra dansa pe celebra melodie a lui Gustavo Lima, Raduleasca era si ea binedispusa, Smiley si Bartos abia asteptau sa inceapa sa prezinte concurentii.

Juratii au fost prezentati si invitati la locurile lor, dar filmarile intarziau sa inceapa si asta pentru ca a urmat o sedinta foto ad-hoc, cu Andra si compania pe scena sau la masa. Raduleasca profita de fiecare pauza pentru a mai rontai cate ceva. Avea cateva pungute cu seminte si fructe uscate si de fiecare data cand avea cateva minute la dispozitie manca din rezerva proprie.

Cei mai multi dintre concurentii care au urcat pe scena duminica au fost acceptati in fazele superioare. Majoritatea au luat cate patru de „da”, putini fiind cei ale caror prestatii i-au dezamagit pe jurati. Printre competitorii care au primit laude, aplauze si patru de „da” au fost si cateva fetite balerine, „The swans”, pregatite de Bebelusa Oana. De altfel, blonda a fost invitata si ea pe scena in momentul jurizarii, pentru a sta alaturi de elevele ei, desi pe timpul prestatiei fusese in culise alaturi de Pavel Bartos si Smiley.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro