Lora arunca BOMBA! A recunoscut tot cu privire la relatia ei cu Ionut Ghenu!

Lora a recunoscut pentru prima data, oficial, relatia cu managerul sau Ionut Ghenu. Cantareata sustine ca sunt impreuna de opt luni, mult dupa ce amandoi se despartisera de partenerii lor! Fostii lor sustineau, insa, altceva…
lora
Lora a facut dezvaluirile, dorind sa puna punct tuturor zvonurilor, intr-o emisiune de televiziune. De la inceput, a fost o poveste de dragoste superba, a povestit cantareata.

loading...
“Noi am avut o poveste ca in filme, ca in telenovele. Nu o sa intru foarte mult in detalii. Noi suntem impreuna recent, de 8 luni. Este o poveste superba. Eram pe punctul sa nu mai lucram impreuna. Am trecut prin niste lucruri foarte dureroase. Ni s-au pus in carca niste lucruri foarte dureroase si scopul acelui scandal a fost sa ne desparta. Era cat pe ce sa nu mai lucram impreuna pentru ca a fost o lovitura foarte mare mediatica. Mie nu-mi place sa ies si sa spun daca un lucru e adevarat sau nu. Eu n-am vrut sa intru in jocul asta. Este iubitul meu de aproape 8 luni, de cand inregistram „Floare la ureche”.

Am fost acuzati ca ne-am tradat prietenii. Noi am iesit din niste relatii si de prietenie si de iubire, dar noi am renuntat la niste relatii care in acele momente erau toxice. Eu respect persoanele cu care am impartit ani din viata la orice nivel. Am suferit odata cu ei si am incercat sa explic ca ei nu au trait asa ceva, ca ei nu au fost tradati. (…) respect foarte mult fostele relatii si nu as putea nciodata sa condamn. Daca a fost vreodata vorba de vreo tradare, sa stiti ca nu a fost vorba de vreo tradare. Mi-as fi dorit sa am o relatie care sa fi inceput in Caraibe undeva. nu a fost asa, din pacate, dar s-a constuit de la minus infinit.”

Lora este foarte fericita si este pregatita sa aiba un copil.. Dar stie ca nu este chiar acum momentul potrivit. “Imi doresc, dar nu am dat o data. Imi doresc de la 18 ani sa fiu mama. Iubesc copiii, dar sa fiu o mama pregatita e cel mai important lucru. Mai am niste lucruri de rezolvat. Imi doresc sa-i organizez putin spatiul viitorului Lorisor.” a mai spus cantareata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro