MINUNE de CRACIUN! Familia ajutata de Lora, in lacrimi de sarbatori: „Ne bucuram ca acum avem unde sa gatim si …”

Familia din Ferentari ajutata de Lora a lacrimat de sarbatori, insa au plans de fericire, caci in casa in care locuiesc cele patru suflete s-a putut gati, iar mancarea nu s-a mai stricat, ci a fost pusa la rece in frigider.
lora
Cu putin inainte de Craciun, cantareata Lora a fost in ghetouri, in Ferentari, pentru a ajuta o familie ce locuieste pe strada Iacob Andrei.

loading...
Impresionata de felul in care traiesc oamenii, artista a promis ca va reveni. In prima vizita, Lora le-a dus oamenilor un aragaz, frigider, oale in care sa gateasca, mancare si le-a dat bani pentru butelie.

Greu incercati de soarta, oamenii din ghetouri au lacrimat si nu le-a venit sa creada ochilor ca primesc asemenea cadouri. In 2012, in Ferentari, la baraci, a avut loc o explozie. Patru copii se aflau inauntru. Au murit carbonizati, dupa ce a izbucnit un incendiu. Mama lor s-a luptat in zadar sa-i salveze si a ajuns la spital in stare de soc.

Nici macar flacarile de doua etaje nu au putut s-o opreasca pe Madalina, insarcinata in luna a sasea, la acea vreme, sa incerce sa-si salveze cei patru copii care au ars de vii intr-o ghereta de pe strada Iacob Andrei, din Ferentari. Acum, la doi ani dupa tragedie, Madalina si sotul ei, Gheorghe Cozac, traiesc in acelasi loc in care le-au ars cei patru copii. Mai au alti doi ingeri, pe David si Maria, care traiesc in niste conditii de neimaginat.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro