OMG, Ruby, tu esti? E cea mai nereusita aparitie a cantaretei

Ruby (26 ani) si-a surprins fanii, astazi, cu o fotografie in care pare de nerecunoscut. Cearcane, buze exagerate, par ciufulit – asta au putut vedea cei care-i urmaresc activitatea cantaretei si in mediul virtual.
Ruby
Ruby a avut o noapte lunga. Dupa ce a cantat intr-un local din Bucuresti, artista a ajuns spre dimineata acasa, s-a demachiat pe fuga si s-a aruncat in pat. Cateva ore mai tarziu a facut ochii mari, dar nu a gasit energia pentru a se desparti de salteaua moale si primitoare. Asa ca, dupa ce si-a salutat prietenii de pe Facebook, s-a retras intre cearsafurile moi.

loading...
„M-am trezit si eu! Un pic bosumflata… Cred ca tre’ sa ma culc din nou!”, a scris Ruby pe Facebook, acolo unde reactiile nu au intarziat sa apara. In timp ce multi dintre prietenii virtuali au complimentat-o, au fost si admiratori ai artistei care i-au recomandat sa renunte la interventiile estetice care i-au deformat trasaturile.
„Ruby, lasa botoxul in pace. Aveai buze ok, dar acum ce-ai facut?” sau „Esti schimbata total” sunt doar doua dintre comentariile care ar trebui sa o puna pe ganduri pe artista.

Ruby nu a facut niciodata un secret din faptul ca este adepta a interventiilor estetice si, desi are numai 26 de ani, a suferit pana acum numeroase interventii, dintre care amintim marirea sanilor, dar si injectiile cu acid hialuronic in buze.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro