Adelina si Speak se pregatesc sa devina parinti: „Vreau sa se mandreasca la gradinita cu mama lui!”

Adelina este o vedeta apreciata de la noi. Bruneta si iubitul ei, Speak se inteleg de minune si vor sa devina parinti cat mai curand, potrivit unui interviu acordat pentru ideisanatoase.ro.
adelina si speak
Adelina sustine ca isi doreste sa devina mamica, deoarece mai are putin si implineste varsta de 30 de ani. Bruneta se bucura de cei doi catei pe care ii are, dar vrea sa aiba si un copil.
„Mi-am propus sa devin mamica… viata asta… Glumesc. Cat de curand, doar am aproape 30 de ani. Vreau ca si copilul meu sa se mandreasca cu mama lui la gradinita, nu sa-i fie rusine ca sunt mai in varsta decat ceilalti parinti ai colegilor.

loading...
Cu doi ”copilasi” in casa, asa cum imi place mie sa-i rasfat, este minunat. Casa este plina de viata, tot timpul am ceva de facut, iar ei ma ajuta sa ma deconectez de la tot ce ma consuma in sens negativ. Ii ador pur si simplu si pana apare bebelusul, ne gandim si la un al treilea animal de companie. Pam-Pam!

Iti pot spune ca urmeaza sa plecam in Jamaica, Japonia sau Africa. Ne place enorm sa calatorim si sa cunoastem locuri noi. Acum suntem in etapa de documentare, dar in maximum doua luni vom pleca din nou din tara. Ne-am propus ca pana la 40 de ani sa vedem cat mai multe locuri frumoase. Pentru asta muncim, pentru asta traim”, a spus Adelina.
Mai mult, Adelina a marturisit cateva dintre secretele ei de frumusete. Vedeta face sport si a incercat fel de fel de diete, dar acum prefera doar sa manance sanatos.

„Incerc pe cat posibil sa ajung minimum 3 zile pe saptamana la antrenamente. Cu ajutorul sportului ma simt in forma si sunt sanatoasa, ma relaxeaza si ma ajuta sa am o viata organizata. Sportul inseamna educatie si stare de bine. Nu sunt fan diete sau cel putin pot spune ca nu mai sunt. Le-am tinut acum ceva timp si mi-au adus numai neplaceri. Daca ajungi sa-ti cunosti organismul, poti sa tii controlul asupra lui. In general, refuz sa mai mananc dupa ora 18, dulciurile pe care le consum sunt raw, iar sportul este ”ingredientul” minune in orice perioada. Evident. Le-am incercat pe toate. Cel mai mult am stat 5 zile nemancata si am ajuns la spital. Nu recomand nimanui sa ia exemplul. Organismul nostru are nevoie de cate putin din fiecare aliment, nu de interziceri.

Nu o pot numi dieta. Cel mult, regim alimentar. Prefer salatele, supele si mancarurile alcatuite din alimente sanatoase. Beau apa multa, insa niciodata suficienta. Prietenul meu, doctorul Kasem, mi-a sugerat sa consum cel putin 3 litri de apa pe zi, pentru a avea o piele sanatoasa si o viata sanatoasa. Incerc pe cat posibil sa-l ascult! Salata verde mi se pare extraordinar de buna si de sanatoasa. Nici o masa fara salata.

Este greu, dar cura de detoxifiere nu numai ca promite multe, dar si face. Am tinut vara trecuta, insa cu greu am dus-o la capat. Sunt o fire pofticioasa, iar aceasta cura presupune sa nu te abati de la acele fresh-uri recomandate de specialisti. O recomand cu drag oamenilor cu rabdare si vointa.

Am o piele uscata pe corp si prefer sa mi-o rasfat cu cele mai bune lotiuni si, atentie… ulei de masline. Este secretul pe care tocmai vi l-am dezvaluit. Incercati si voi acasa, sa va amestecati lotiunile corporale cu ulei de masline si efectul va va incanta cu siguranta.

Nu stiu ce sa spun, n-am facut asta niciodata. Cred in specialisti care in urma unor teste amanuntite scot pe piata o crema care este recomandata doar unui tip de ten si pe langa toate astea mai are si un termen de garantie. Mi-e cam greu sa cred ca suntem atat de bine pusi la punct cu informatiile din medicina, astfel incat sa ne preparam si cremele acasa. Ca alegem sa facem tot felul de combinatii de masti (ou cu miere, lapte cu miere, etc) acasa, este ok, dar pana la creme e drum lung. Parerea mea…

Acum dorm 7-9 ore pe noapte si ma simt excelent. Odihna reface tesutul pieli si nu numai. Este ”medicamentul” minune pentru orice problema, de orice fel. Intotdeauna ii spun lui Stefan (n.r. – Speak) ca in 10 minute sunt gata, dar niciodata nu reusesc sa ma tin de promisiune. In jur de 40 minute – o ora. imi ia sa ma machiez”, a declarat Adelina.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro