Adevarul nespus, pana acum, despre Otilia ”Bilionera”! Ce se intampla, in aceste momente, cu vedeta

Otilia ”Bilionera” este, fara putinta de tagada, una dintre vedetele cu greutate ale noului val de artisti de la noi. Succesul ei se cuantifica in milioane de vizualizari ale melodiilor sale, dar si in succesul teribil pe care il are in momentul in care apare pe scena.
otilia
Cu toate acestea, se pare ca vedeta nu e fericita doar cu atat…
Conform surselor noastre, Otilia este mai indragostita ca niciodata, iar relatia pe care o are cu un tanar de origine turca, extrem de atent cu ea, pare sa fie mult, mult mai serioasa decat isi imagina careva. Iar asta inseamna, ne-a dezvaluit sursa noastra, ca Otilia este dispusa sa faca niste sacrificii incredibile pentru a fi cat mai mult timp alaturi de acesta, ea petrecand, de ceva vreme, mai mult timp in Turcia decat in Romania.

loading...
De altfel, se pare ca ea este la un pas sa renunte la tara noastra pentru a fi alaturi de acesta. De altfel, fiind atat de mult timp plecata din Romania, Otilia este la un pas sa aiba probleme si in viata profesionala, ea fiind extrem de cautata pentru concerte, dar lipsind prea mult pentru a le onora pe toate.

”Relatia lor evolueaza foarte frumos pentru amandoi. Se iubesc deja, nu mai pot sta nicio clipa despartiti”, ne-a spus sursa citata, dezvaluindu-ne totodata ca Otilia a ”nimerit” foarte bine, tanarul turc fiind extrem de bogat, printre pasiunile lui numarandu-se masinile supersport, italienesti, bolizi cu preturi prohibitive.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro