Alex Velea nu se mai fereste! „O sa ne casatorim!” Artistul si viitoarea lui sotie, Antonia, au vorbit despre relatia lor si despre micutul Dominic!

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai indragite si nonconformiste cupluri din Romania. Artistii se iubesc, au in comun simtul umorului, generozitatea si pasiunea pentru muzica si, nu in ultimul rand, ii uneste cea mai frumoasa si importanta realizare a lor, micutul Dominic, un baietel superb, cu ochii albastri, patrunzatori.
antonia_si_alex_velea
Cantaretul este mandru de fiul lui si si-a dorit foarte mult sa-i vada chipul cand tine microfonul in mana, pe scena, sa aiba si mai multa putere si energie. Asa ca si-a tatuat fata mostenitorului pe mana dreapta si ne-a aratat poza dupa care a fost copiat desenul. “Dominic este sufletul nostru. Prioritatile noastre s-au schimbat de cand a aparut el. Nu ma intrebati daca o sa fie cantaret pentru ca nu stiu. O sa fie ce vrea el, iar noi o sa-l sustinem”, a spus Velea. Viitoarea lui sotie este foarte incantata ca fiul ei este fascinat de sora lui mai mare, Maya, care locuieste in prezent in Italia.

loading...
“Fratiorii au o relatie foarte bine, rad mult cand se vad. Nu au stat pana acum unul langa celalalt, dar s-au vazut pe Skype”, ne-a declarat solista, emotionata. Indragostitii au vorbit si despre mult asteptatat nunta. “Mai intai sa se termine cu divortul si dupa aceea urmeaza si nunta, o sa ne casatorim, cum se asteapta toata lumea. Nu am cumparat inca inelul de logodna, astept momentul potrivit. Oricum suntem ca si casatoriti, traim in concubinaj. Cred ca o sa port ochelari de soare si la nunta, ii mai dau jos, ii mai pun. Sunt prea tari”, a zis Velea. Ei bine, pana la implinirea absoluta a viitoarei familii mai este doar un pas.

“In curand se va incheia si procesul. In prezent se desfasoara o ancheta sociala in Italia si sper sa fiu cat de curand impreuna cu fiica mea si dupa o sa ne gandim si la nunta. Nu as vrea sa fac ceva fastuos, dar pe de alta parte am multe cunostinte si nu as vrea sa se supere ca nu le-am invitat”, a declarat frumoasa cantareata. Si pentru ca viitorii soti Velea s-au afisat la un magazin cu haine si accesorii pentru domni, Antonia nu putea sa nu-I faca partenerului de viata un cadou, o bratara chic.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro