Am aflat pe cine vrea Bogdan Vladau drept nasi la nunta si ce raspuns a primit!

Bogdan Vladau si aleasa inimii lui, Gina, se pregatesc pentru marele eveniment. Cei doi planuiesc sa se casatoreasca de ziua lui, pe 1 septembrie. Dar, pana sa faca acest pas, cei doi sunt in cautarea nasilor care sa ii conduca la altar in momentul in care isi vor jura credinta in fata lui Dumnezeu.
Bogdan Vladau
Chiar daca este unul dintre cei mai cunoscuti barbati din showbiz si un cantaret cautat, Bogdan Vladau pare sa aiba ghinion cand vine vorba de nasi. Pentru ca, din pacate pentru el, ca un facut, toti cei apropiati lui il cam… refuza.

loading...
Astfel, ne-a dezvaluit unul dintre apropiatii vedetei, Bogdan Vladau le-a cerut unor amici foarte apropiati lui si Ginei, viitoarea lui sotie, sa le fie nasi. Asa ca, increzator, Bogdan s-a vazut cu celebra creatoare de moda Ingrid Vlasov si cu sotul acesteia, Marian Nedelcu, pentru a le cere sa fie parintii spirituali ai lui si ai Ginei.

Iar raspunsul acestora, prieteni apropiati ai lui, l-a socat pentru ca cei doi i-au spus, direct, ca nici nu se pune probvlema sa faca acest gest. Motivul, i-au mai explicat cei doi, este de natura personala si, incercand sa indulceasca refuzul, i-au spus ca ar trebui sa isi aleaga drept nasi persoane care sa ii fie aproape de-a lungul timpului, indiferent ce s-ar intampla.

”Am facut logodna la o manastire. Am cerut-o inainte de Craciun. Voiam sa ma casatoresc si am simtit ca ea este aleasa. Am fost la manastire, au imbracat-o femeile de acolo in haine traditionale. Eram si eu imbracat la fel. Am facut o slujba de logodna. Ce ma faceam daca zicea nu? Ii tremura un pic maxilarul. Nunta va fi in vara, ma gandesc sa fac nunta de ziua mea pe 1 septembrie. Nu am vazut-o niciodata atat de emotionata ca atunci cand am cerut-o”, spunea Bogdan Vladau.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro