Andreea Banica a gasit poze deocheate in telefonul sotului! Ce a urmat, e de-a dreptul incredibil

Invitata la „Refresh by Oana Turcu”, Andreea Banica a vorbit despre relatia pe care o are cu sotul ei, impresarul Lucian Mitrea.
andreea banica aaaaaaa
Frumoasa artista a marturisit ca nu este deranjata de relatia pe care sotul ei o are cu tinerele cantarete. „Vad pe telefon, in urma cu cateva zile, ii scria sotului meu o domnisoara. << Uite am fost unde mai trimis.

loading...
Ce zici, e ok?>> si ii trimite o poza. Eu eram pe langa si am vazut telefonul. M-a bufnit rasul. Era operatia sanilor. Si eu am zis <<What? Mai Luciane, ce zice aici fata asta aici? Raspunde-i! E bine, nu e bine>>”, a povestit, amuzata, Andreea Banica, convinsa ca numai „o domnisoara dornica de afirmare poate sa faca asta”. „Lucian cocheteaza cu foarte multe fete, cu multe domnisoare care trec prin biroul lui. Cu asta se ocupa pana la urma, este impresar. Eu am spus-o tot timpul, si el a spus, el impresariaza niste artisti cu nume mari sau nume mai mici. Sunt fete dornice de a aparea si de a canta, poate alaturi de mine, poate singure, care il cauta. Si mi se pare normal”, a concluzionat Andreea.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro