Cum a ajuns Adelina Pestritu sa-si testeze instinctele materne. E mama cu ”norma intreaga”!

Adelina Pestritu (29 de ani) se pregateste intens pentru meseria de … mama. Vedeta a fost surprinsa de paparazzii la o plimbare prin parc cu fina ei, Celia.
adelina pestritu 2
Poate nu va mai aduceti aminte, insa in urma cu cativa ani, Adelina Pestritu a botezat o fetita, iar de atunci micuta este in permanenta in viata vedetei TV. Si pentru ca isi ia rolul de nasa in serios, fosta prezentatoare a infiat-o pentru o saptamana pe micuta Celia, timp in care mama ei se afla la o clinica din Capitala, pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil, un fratior cu care fetita se va juca peste ceva timp. Asadar, Adelina Pestritu este vazuta tot mai des cu Celia, pe care a dus-o la cumparaturi, a plimbat-o prin parcurile din capitala, iar joi, am surprins-o si noi la o sesiune de aer liber, prin IOR, unde au admirat lacul si pasarile exotice de pe margine.

loading...
Adelina Pestritu se descurca bine in meseria de mama si chiar asteptam sa o vedem in postura de mamica, insa mai avem de asteptat, caci vedeta pregateste noi proiecte TV, a lansat videoblogul EDA magazine si se ocupa intens de cateva proiecte online. Oricum, mai intai ii sugeram lui Speak, impreuna cu care are o relatie de aproape doi ani, sa-i dea inelul mai repede, ca apoi sa o vedem si mamica.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro