Daniela Crudu, fotografiata in Londra, la bratul unui partener-surpriza! E vorba de un barbat celebru din showbiz

“Cruduta” a plecat intr-o vizita-fulger la Londra, din motive de…shopping. Nu singura, ci insotita de un barbat celebru, chiar daca nu asa de potent financiar, cum ii cade bine unei dive….
daniela crudu
Ei bine, Daniela Crudu a luat la pas magazinele de lux din capitala Regatului Unit, alaturi de insotitorul sau, nimeni altul decat DJ-ul lui Capatos si totodata colegul ei de emisiune, Silviu Andrei.

loading...
Spre deliciul fanilor, cei doi au pus la punct o mica “sceneta” pentru selfie. Cruduta si-a acoperit fata, in stil muslman, si a pozat alturi de Silviu, care a etichetat fotografia, drept “Atentat cu bomba sexy la Londra” .

Intr-o alta fotografie dedicata fanilor, o regasim pe Daniela intr-o ipostaza destul de apropiata de Silviu, de care se sprijina pentru selfie-ul din fata magazinului.

Desigur, nimeni nu s-a gandit ca acesta ar fi cel mai nou cuplu din show-biz, pentru ca, cel mai probabil, asa cum se vede in emisiunile de noapte, Cruduta si Silviu nu sunt decat niste amici pusi pe sotii, si nimic mai mult!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro