Kim Kardashian se pregateste sa-l arate pe Saint West intregii lumi. Vezi ce teaser au primit fanii

Desi a nascut in urma cu 2 luni, pe 5 decembrie 2015, Kim Kardashian inca nu a dezvaluit presei fotografii cu fiul sau si al lui Kanye, Saint West.
kim kardashian
Vedeta le-a oferit insa primul teaser fanilor, pe propriul livestream. Aceasta a lasat sa se auda pe fundal gangurerile micutului in timp ce se filma vorbind despre recuperarea siluetei dupa sarcina si despre planurile de a reveni la reality show-ul care a consacrat-o, “Keeping up with the Kardashians”.

loading...
Desi initial anuntase initial ca va mai dura cel putin o luna pana sa reinceapa filmarile, a marturisit ca deja a tras primele cadre pentru urmatoarele episoade. Kim a postat chiar si o fotografie cu mainile lui Saint West, anuntand astfel ca in curand vor aparea si primele cadre oficiale cu el in toata splendoarea. Proaspata mamica sa prezentat in fata fanilor imbracata in negru – semn ca inca nu a slabit cat si-ar fi dorit – si cu parul impletit in spice, asa cum a aparut in urma cu cateva zile si in fotografia care o infatisa impreuna cu Amber Rose, care a facut ocolul internetului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro