Lora si Ionut Ghenu, topiti unul dupa celalalt. Artista ii face promisiuni de viitor

De cand si-au asumat relatia, Lora si Ionut Ghenu se iubesc si in vazul lumii. Se pare ca pentru cei doi indragostiti s-au aliniat planetele, iar artista e topita in bratele amorezului sau, ba chiar e pusa pe declaratii care mai de care mai siropoase.
lora
Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre in public, iar Lora pare extrem de indragostita si ii face chiar si promisiuni de viitor. „Dragoste pentru totdeauna” , a scris ea in dreptul fotografiei.

loading...
Cantareata afiseaza un zambet de bucurie si se pare ca in sfarsit si-a gasit sufletul pereche langa care se vede multa vreme de acum incolo. Si daca lucrurile tot merg atat de bine intre ei, oare nu o sa o vedem pe Lora spunand „DA” pentru a doua oara?

A photo posted by loraofficial (@loraofficial) on


Laura Petrescu, cunoscuta sub numele de scena Lora, este o cantareata de muzica pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscuta cu trupa Wassabi si a fost jurat in cadrul concursului „Next Star”.
In viata personala a fost casatorita cu Dan Badea, insa mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord sa divorteze in 2014. In prezent, are o relatie cu managerul ei Ionut Ghenu.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro