Toate detaliile despre iubitul misterios al Iuliei Albu. A cunoscut-o pe Mikaela si se comporta ca o familie

Iulia Albu are o relatie de ceva timp, insa a tinut-o ascunsa pana acum. S-a aflat totul despre idila fashion editorului, iar acum urmeaza sa va dezvaluim cine este barbatul cu care vedeta TV se iubeste.
iulia albu
Iulia Albu a trecut peste despartirea cu Mihai Albu, iar la trei ani de la divort s-a afisat la bratul altui barbat. Culmea este ca noul iubit al fashion editoru-ului se numeste tot Mihai, iar vedeta tv este indragostita lulea de el. S-a aflat ca Iulia Albu este intr-o relatie de o luna si o saptamana, insa chiar de la inceput a simtiti ca el este alesul, motiv pentru care i l-a prezentat si Mikaelei, fiica sa si a lui Mihai Albu.

loading...
Asadar, misteriosul iubit al Iuliei a fost prezentat familiei, dar, mai mult, a venit in fostul camin congujal al vedetei TV cu designerul de pantofi. Misteriosul Mihai are 38 de ani si lucreaza in strainatate, are afacerea lui si este un barbat foarte discret cu viata sa personala. Desi s-a cuplat cu o vedeta TV, tanarul a incercat sa stea departe de lumea mondena. Pana la urma, nu prea i-a iesit. „Ea este innebunita dupa el, motiv pentru care nici nu vrea sa discute despre relatia pe care o are. Este isterica cand o intreaba cineva ceva, este foarte suspicioasa, crede ca se da totul, se afla cine este si nu vrea. E un mister total in jurul lui. Iulia isi doreste ca pe viitor sa se mute cu el, insa acum este prea devreme sa se gandeasca la asta. Au putin timp impreuna.” , a declarat un apropiat.

Iulia a tacut o perioada si nu i-a marturisit lui Mihai, fostul sot, ca are o relatie stabila, insa cu doua zile inainte sa apara public la bratul noului aprtener de viata, cei doi au avut o discutie pe aceasta tema. Designerul de pantofi nu a avut nimic de obiectat, dar nici nu s-a suparat ca Iulia l-a prezentat pe iubitul ei fiicei sale. „Mi-a povestit despre noua ei relatie, mi-a spus inainte ca are pe cineva, ca este serioasa toata chestia. Eu nu pot decat sa-i spun ca imi doresc sa fie fericita. Nu ma deranjeaza ca are iubit, poate sa-si faca pe oricine. Nu ma deranjeaza nici ca i l-a prezentat Mikaelei, presupun ca stie ce face si stie sa-si aleaga oamenii de langa ea. Nu-mi fac griji so nu ma impotrivesc daca vor sta chiar si impreuna.”, a declarat Mihai Albu

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro