Vica Blochina a fost facuta sa planga de catre o femeie! Cata durere are fosta iubita a lui Piturca in suflet

Pentru ca are greutati si multe suferinte pe care le-a ascuns mereu, fosta iubita a lui Piturca merge la un life coach cu care poarta discutii care sa o ajute sa se iubeasca. Vica Blochina a inceput sa planga in momentul in care a inceput sa vorbeasca despre suferintele ei.
vica blochina
„Eu sunt singura, am plecat de mult de acasa. Tata a vrut sa ma mut acasa si mi-a cumparat o casa acolo, dar i-am zis ca nu ma mut. La scurt timp m-a sunat mama sa imi spuna ca el a murit. A fost ziua in care m-am maturizat. Pierzi oameni dragi si nimic nu mai e la fel. Nu stiu de ce, dar tot timpul eu am fugit de acasa, sa nu fiu cu familia. Nu stiu sa explic. E foarte important sa apreciem ce avem.

loading...
Stau acasa si ma gandesc ca nu sunt o mama buna, ca nu stau in stare sa fac nimic si imi vine sa ma bag in pat si sa nu fac nimic. Nu ma iubesc suficient de mult! Ma gandesc ca nu il iubesc pe Edan suficient de mult si nu ii cer multe. Trebuie sa fac ceva pentru fericire. Imi place ce fac si sa le arat oamenilor. Eu nu inteleg ce inseamna sa fii iubit, sa te iubesti. Eu nu inteleg asta. Am dreptul divin sa fiu suparata.

Eu vad in mine foarte multe defecte. Ele vin de la barbatul cu care am stat 16 ani. Imi zicea ca am picioare urate, ca sunt proasta, ca fara el sunt pa. Imi e greu. Imi zicea ca sunt tampita, ca nu pot face nimic singura. Imi spunea ca nu pot purta o rochie pentru ca sunt grasa.

Cel mai important om esti tu insusi, fetele care aud asta sa invete. Omul iti da in cap daca il lasi, chiar daca il iubesti. Cand m-am despartit de el, stiam ca sunt pe drumul cel bun”, a marturisit Vica Blochina

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro