Adelina Pestritu, insarcinata? Vedeta s-a dat de gol fara sa vrea: „Ne pregatim sa fim…”

Adelina Pestritu este una dintre cele mai apreciate de la noi. Bruneta si iubitul ei, Speak se inteleg de minune si toata lumea asteapta sa faca pasul cel mare.
adelina si speak
Daca zilele trecute posta o fotografie cu o rochie de mireasa, fosta prezentatoare a publicat o imagine care le-a dat de gandit fanilor sai. In poza apar o pereche de botosei pentru baietei. Din pacate, cei care sperau ca Adelina sa fie insarcinata, trebuie sa mai astepte. Bruneta si iubitul ei, momentan, vor fi doar nasi. „Ne pregatim sa botezam cel de-al doilea copil de cand suntem impreuna. Eu imi doresc foarte mult gemeni, dar nu a venit inca acel moment”, a spus Adelina la Antena 1.

loading...
La 29 de ani, Adelina a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni din showbiz, iar fiecare aparitie a ei este atent analizata. Adelina a reusit sa obtina ceea ce multe domnisoare isi doresc: faima si bani in scurt timp.

De la cuburile pe care dansa in barurile din Ibiza, a ajuns in patul si in inima lui Liviu Varciu, iar imediat dupa divort si-a castigat un loc mult ravnit pe „sticla”. In viata personala, are o relatie cu Speak.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro