Bianca Dragusanu a izbucnit in plans de 8 MARTIE. Cine a putut sa o emotioneze atat de tare

Bianca Dragusanu a fost coplesita de emotii si a izbucnit in plans in momentul in care i-a auzit vocea mamei sale. Vedeta a sunat-o sa ii ureze toate cele bune, sa ii spuna inca o data cat de mult o iubeste si ca isi doreste sa manance o mancare gatita de aceasta.
Bianca Dragusanu
„Te-am sunat sa iti spun ca tu esti ingerul vietii mele, mi-este foarte tare de tine, in weekend vin acasa. Mama, sa imi pregatesti boboci de rata, vreau sa ma joc cu ei ca atunci cand eram mica si mi-e dor sa mananc tot ce faci tu bun.”, a declarat Bianca Dragusanu.

loading...
Fosta asistenta TV a mai adus in discutie faptul ca mama ei vreo sa o faca bunica:”In ultima perioada cand vorbim la telefon imi spune ca vrea sa o fac bunica, sora mea are copii, dar mi-este foarte dor de ea.

Bianca Dragusanu si Victor Slav continua sa-si impartaseasca sentimentele de iubire, la mai bine de un an de cand au divortat. In ciuda gurilor rele si scandalurilor, se pare ca intr-un final se pare ca cei doi au cazut de acord si au decis sa mai dea o sansa relatiei lor.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro