Ce s-a ales de Ana Velea, la doi ani de la divortul de Alex! Face bani din… nebunia altora!

Fosta sotie a lui Alex Velea va fi de la anul medic cu acte in regula. Ana a intrat deja in ultimul an la Facultatea de medicina, si s-a aflat ce specializare va urma frumoasa mulatra.
Alex Velea 3
In 2014, Ana Velea a trecut prin cele mai grele momente din viata ei. Ea a divortat de Alex, cel despre care credea ca o sa-i fie sot toata viata. Frumoasa mulatra a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a-si salva casnicia, insa a fost mult prea tarziu, avand in vedere ca sotul ei era indragostit lulea de Antonia, cu care, intre timp, a facut si un copil.

loading...
Ramasa singura, cu sufletul facut praf si pulbere, Ana a plecat pentru cateva saptamani la tatal sau, la Londra, pentru a se aduna. Mai apoi, s-a intors in Romania si a incercat sa isi construiasca o alta viata. Si-a renovat apartamentul in care locuia cu artistul, a incercat sa isi deschida o sala de fitness si si-a reluat cursurile si practica la facultate.

Fosta sotie a lui Alex Velea este anul sase la Facultatea de Medicina “Carol Davila”, iar in luna noiembrie urmeaza sa dea examenul de rezisdentiat. Mulatra a fost nevoita sa se gandeasca bine ce specializare si-ar dori sa urmeze, s-a aflat ce decizie a luat aceasta: ”Va merge mai departe pe Psihiatrie. La sfarsitul anului va sustine examenul de rezidentiat si este foarte stresata. Are mult de invatat, are de facut si un proiect. Ana este considerata de profesori o fata modesta, cu mult bun simt si constiincioasa. Unii colegi o vad aroganta. Nu este un geniu in medicina, dar se va descurca bine, pentru ca ii place. A fost fascinata inca din anul trei de medicina de psihiatrie. Tocmai de aceea a si cerut sa faca un stagiu special pe aceasta specializare”, a declarat un apropiat al fostei sotii a lui Alex Velea

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro