Cruduta si-a inselat iubitul de fata cu el, in public, in sectiunea VIP din discoteca BOA

In dragoste faci, de obicei, multe compromisuri. Cand o iubesti pe Daniela Crudu, compromisurile sunt inzecite. Cum au fost si pretendentii Crudutei, vineri noapte, in BOA.
daniela crudu
Un oarecare Mincu, mai celebru pentru ca e ”prietenul Crudutei”

Daniela Crudu a depasit de mult faza in care iese cu barbati potenti financiar sau cu o imagine buna pentru a „se ridica” pe sine. Deja ”Cruduta” este un brand romanesc si chiar (pentru cateva sute in plus) international, asa ca altii se afiseaza cu ea pentru a-si face un (re)nume pe piata buna (Unirii, Floreasca si imprejurimi).

loading...
Un astfel de barbat pare sa fie Mihai Mincu, actualul prieten oficial al Danielei, care a insotit-o vineri noaptea in BOA, unde, ca toata lumea buna, au avut masa la sectiunea VIP (tot la sectiunea VIP au mai stat si EI) Sub privirile pasive si indurerate ale lui Mihai, prietena lui s-a zbenguit toata noaptea cu aproape toti barbatii din bar, unul cate unul si chiar mai multi deodata. Drept dovada, a ”dat gata” atatia pe ringul de dans incat a ajuns sa danseze inclusiv cu animatorul, moment in care MC-ul (practic singurul tip ramas nedansat de Daniela, in afara de iubitul ei) i-a dedicat melodia ”Sub pielea mea” de la Carla’s Dreams. Poate ca piesa i s-ar fi potrivit mai bine lui Mincu, pentru ca numai in pielea iubitului Danielei sa nu fii.
Rabdator nevoie mare, acesta si-a urmarit iubita in bratele altora si turnand pe gat vodca si sampanie pana la ora 5:30. Dar Cruduta a stiut cum sa tina lucrurile sub control si cand a simtit ca Mihaita e pe cale sa explodeze, la tras pe o canapea de catifea si i-a inchis gura cu…o mare sedinta de saruturi pasionale.
Mihai a reusit, in fine, s-o convinga sa ia un taxi spre casa lui. Si nici nu-i de mirare ca Daniela s-a lasat greu dusa, pentru ca locuinta noului gagic e haaat, taman in Pantelimon. E drept, un pas inainte fata de Ferentariul natal al Crudutei, dar practic fata de Ferentari putem fi de acord ca e un pas inainte.

In viata exista trei tipuri de oameni: optimistul, pesimistul si cadastristul

Mihai Mincu este un cetatean neobisnuit, tinand cont de faptul ca pe Facebook este destul de discret. A postat doar doua poze in care el, pe persoana fizica, e un mic element de decor si a precizat ca a facut facultatea la ”Cadastru”.
Se vede treaba ca pentru ca i s-a pus de prea multe ori intrebarea ”Mihai, cat o ai?” cand era mic, tanarul Mincu s-a specializat in masuratori, fie ele si de terenuri. Si e chiar important sa fii foarte bun la socoteli, mai ales la adunari, mai ales cand prietena ta face inmultiri cu tine de fata, cu cine nimereste.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro