Delia chiar nu se streseaza din cauza siluetei! Imagini incredibile cu artista

Silueta Deliei a fost intotdeauna un subiect intens discutat, multi criticand-o pentru faptul ca nu arata asemenea manechinelor de pe podiumurile de moda, chiar daca meseria ei este cu totul alta.
delia 1
Dupa multe comentarii rautacioase, Delia nu a mai rezistat si le-a replicat faptul ca are forme, pentru ca este o femeie normala, mentionand insa si faptul ca duce un stil de viata sanatos, fara excese, insa atunci cand ii este pofta de ceva, nu isi refuza nimic.

loading...
Tot in timpul unor pofte am surprins-o si noi pe Delia, care se afla alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu si alti prieteni, intr-un centru comercial din Capitala, la masa. De poftele Deliei au profitat toti, si s-au asezat la o masa, de unde nu s-au mai ridicat pana cand nu au terminat tot din farfurie.

Dupa ce a infulecat serios din mancarea de tip fast-food, Delia s-a napustit si asupra unui pahar de inghetata, cu aromele ei preferate, pe care nu s-a lasat pana nu l-a dat gata. Pentru ca tacamul sa fie complet, toata gasca a mers la film, unde floricele au fost la putere.

Delia si Razvan s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni, vedeta a devenit clienta a localului sau, iar dupa cateva seri de distractie au devenit un cuplu. Nu mult i-a luat lui Razvan sa o ceara de sotie. In urma cu trei ani, la Tg-Jiu, acasa la afacerist, a avut loc nunta. La petrecere au fost sute de persoane, printre care majoritatea publice.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro