Dezastru pentru Connect-R! Cantaretul a pierdut o gramada de bani in ultima perioada si pare ca nu se mai poate redresa!

De cateva luni bune, Connect-R trece printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar! Aflat pe val ani de zile, el a ajuns, acum, sa se bucure de orice concert care i se ofera.
connect-r
Surse din lumea muzicala sustin ca artistul are probleme serioase incepand din vara trecuta. “ Connect-R nu mai este ce a fost! Daca la un moment dat, nu era eveniment fara el, acum, parca a pierdut totul.

loading...
Sumele din cont i-au scazut simtitor, deoarece nu mai este dorit la spectacole, decat foarte rar, si pe un pret mult mai mic decat in trecut, in plus, nici nu mai incaseaza banet de la emisiunea de copii unde a fost jurat. Firma pe care o detine scartaie serios si, daca nu va reusi sa scoata o piesa tare in aceasta vara, situatia financiara va deveni si mai grava, iar cantaretul va trebui sa isi revizuiasca intreaga componenta, de la dansatori pana la instrumentisti, pentru a putea avea profit”, au dezvaluit persoane din showbiz.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro