Dragoste mare: Alina Eremia e topita dupa iubitul ei! Uite cat de pasional l-a sarutat intr-o parcare!

Alina Eremia se iubeste de putin timp cu un tanar in varsta de 27 de ani, pe nume Edi. Cantareata a recunoscut relatia, insa a marturisit ca inca sunt la inceput de drum. Ei bine, se pare ca cei doi se indragostesc unul de celalalt pe zi ce trece tot mai mult!
alina eremia
Alina Eremia are fluturi in stomac de cand s-a cuplat cu Edi Barbu, un impatimit al luptelor de contact, un pasionat de kick-box. Cantareata nu se fereste sa-si arate dragostea si nu-i mai pasa daca e in public sau daca paparazzii sunt pe urmele ei.

loading...
Zilele trecute, paparazzii i-au surprins pe cei doi intr-un mall din Capitala, luand cu asalt magazinele. Alina si Edi s-au tinut nonstop de mana si erau cu zambetul pana la urechi. Dupa sesiunea de cumparaturi, artista si-a dat frau liber sentimentelor si, in parcare, chiar inainte de a ajunge la masina, si-a luat iubitul de dupa gat si a inceput sa-l sufoce cu saruturi!

Culmea, mai erau de fata cativa oameni, unii dintre ei chiar ramanand surprinsi. Insa acest lucru nu a incomodat-o pe Eremia sa-si arate sentimentele fata de iubit. Probabil, artista a vrut sa-i multumeasca, intr-un fel, pentru ce i-a cumparat Edi din mall sau poate, cine stie, i se facuse dor sa-l sarute si nu s-a mai putut abtine pana la masina.

Edi Barbu provine dintr-o familie instarita, bine pozitionata pe piata financiara din Romania, iar el, la randul lui, ocupa un post de director la o companie multinationala.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro