Pregatita de maritis? Ruby exerseaza din greu la cratita

Ruby exerseaza din greu munca in bucatarie. Sa fie asta un semn ca Ruby isi cauta pe cineva alaturi de care sa stinga lumina mai des?
Ruby
Ruby este una dintre cele mai curtate vedete din lumea mondena. Pe langa faptul ca este mai tot timpul in lumina reflectoarelor, cantareata nu uita ca atunci cand are timp sa gateasca. Sa fie planuri de maritis sau pur si simplu un mod de a se relaxa?

loading...
Pentru a le arata prietenilor virtuali ce bunatati face, cantareata a postat un mesaj pe blogul sau personal: „Uneori gatesc lucruri mai complicate, uneori chestii simple. Dar ma dedic trup si suflet! Nu conteaza cat de complicat sau simplu gatesti, atat timp cat o faci cu pasiune si cu iubire, nu ai cum sa dai gres! Cum a zis marele scriitor irlandez, George Bernard Shaw: „Nu exista dragoste mai sincera, decat dragostea pentru mancare!”

Ana Claudia Grigore, cunoscuta sub numele de scena Ruby, este o cantareata din Romania. Bruneta si-a ales numele de scena dupa un cantec al formatiei engleze Kaiser Chiefs. A sustinut primul ei concert intr-un club din Germania, devenind prima interpreta din Romania care s-a lansat in strainatate.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro