S-a saturat sa-l intretina. Adelina Pestritu nu stie cum sa-l mai trimita pe Speak la munca

In numarul 302 al revistei „Ciao” puteti citi amanunte picante despre relatia amoroasa dintre vedeta TV si artist. Se pare ca dupa doi ani de relatie au inceput sa apara si unele discutii…toate de la bani.
adelina si speak
Dupa ce a ramas fara postul de prezentatoare TV si automat fara un venit lunar stabil, Adelina Pestritu (29 ani) a inceput sa fie mai atenta la cheltuielile zilnice. Si cum de la bani porneste totul, inclusiv certurile cu persoanele iubite, se pare ca intre Adelina si Speak au inceput primele discutii mai aprinse.

loading...
Conform surselor noastre, brunet s-ar fi saturat ca Speak sa traiasca mai mult pe banii ei si ca nu stie ce sa mai faca sa-l trimita la munca. Ce-i drept, in ultima perioada cantaretul nu a mai scos vreo piesa si nici nu are prea multe concerte, deci, automat, starea lui materiala nu este una tocmai buna. Se pare ca Ade s-a plans prietenelor ca ea si-a cam golit conturile pe vacantele, din America si Barcelona, iar ca Speak nu face prea mari eforturi sa contribuie la cheltuieli, iar ea este nevoita sa suporte pana si facturile de la casa unde stau impreuna.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro