Unii au laudat-o, altii au criticat-o! Imaginea cu care Adelina Pestritu si-a impartit fanii in doua tabere

De cand a renuntat la meseria de prezentatoare TV, Adelina Pestritu are tot timpul din lume sa aiba grija de ea si sa isi faca multe fotografii.
adelina pestritu 2
Adelina Pestritu si-a facut astazi un selfie, iar imaginea cu ea a impartit fanii in doua tabere. In fotografie, vedeta apare in masina, imbracata casual si purta o pereche de ochelari de soare.

loading...
O parte dintre fani au fost incantati de imaginea cu ea, iar o parte au criticat–o. „Sefa universului!”, „Machiajul tau e exagerat, mai ales ca sigur ai un ten foarte frumos” sau „La multi ani de Ziua Femeii pentru cea mai senzuala femeie!” au fost cateva dintre comentariile prietenilor ei virtuali.
La 29 de ani, Adelina a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni din showbiz, iar fiecare aparitie a ei este atent analizata. Adelina a reusit sa obtina ceea ce multe domnisoare isi doresc: faima si bani in scurt timp.

De la cuburile pe care dansa in barurile din Ibiza, a ajuns in patul si in inima lui Liviu Varciu, iar imediat dupa divort si-a castigat un loc mult ravnit pe „sticla”. In viata personala, are o relatie cu Speak.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro